Hur man installerar ett Ready Lift

Ready Lift Suspension Kit kan du jämna ut framför din bil med den bakre. Om du vill installera 33-tums däck, kan du använda en Ready Lift för att lyfta den främre delen av bilen för att göra plats för de stora däcken. Även om du inte är en expert mekaniker, kan du installera en Ready Kit Lift Suspension i bekvämligheten av ditt garage. Satsen levereras med monteringsplattor, nycklar torsion och förlängningar chock som kan ge dig upp till 3 inches av hiss i den främre stötfångaren. Saker du behöver
Ordet jack
stödbenet
Korsformad skiftnyckel
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på ett utrymme stort nog för dig att arbeta fritt. Det måste ställas upp på ett plant underlag. Lyft fordonets front med en domkraft och en pallbock stödja fordonet medan dess däcken inte vidrör marken.
2

Börja med förarsidan hjul. Avlägsna hjulet med den korsformade skiftnyckel eller någon typ av nyckel kompatibel med bilens hjul. Ställ den åt sidan och gå vidare med att ta bort den övre och undre montering mutter och bult. Ta chocken och placera chock förlängning och monteringsplatta medföljer i satsen och sätt tillbaka de övre och nedre muttrar och bultar och ersätta chocken med momentnyckel. Addera 3

Ta bort den gamla torsion nyckel. Varje fordon är utrustat med en vridning nyckel. Ta bort de gamla torsion nycklar och ersätta dem med de som ingår i Ready Lift Suspension Kit. Bulten för denna nyckel är vid dörren. Återanslut hjulet och fortsätta med den andra sidan.
4

Gör samma procedur på passagerarsidan hjul. Tag av hjulet och monteringsmuttrarna med samma verktyg. Var försiktig vid åtdragning av bultar och muttrar och vridmomentet på varje måste kontrolleras. Sätt tillbaka hjulet.
5

Har hjulen uträtad. Om du inte har tillräckligt med kunskap och verktyg för att rikta hjulen, ta bilen till en mekaniker för att få dina framhjulen uträtad. När du tar bort hjulen, är chansen att deras inriktningar är av och du måste få dem korrigerade för att undvika skador på bilen och olyckor. Hoppa inte över detta förfarande eftersom det är nödvändigt. Du har nu valet att byta dina däck fram med de större företagen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86911.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.