Hur man tar bort Truck Interior

Interiören i en lastbil kan bli smutsig eller sliten ut med tiden. Det bästa sättet att göra insidan ser ren och som ny är att ta bort det inre och ersätta den med nya material. För äldre lastbilar, kräver en fullständig restaurering av interiören som ska skalas ned och födde så allt kan bytas ut eller återvinnas med nytt tyg, mattor och måla. För att ta bort en lastbil interiör, kommer det att ta flera timmar eller en hel dag, två personer och några vanliga verktyg. Saker du behöver
Socket Ratchet
ställa
Flat skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Börja med att ta bort sätena, som är de största delarna av truckens inre. Använd ett spärrskaft och 17 millimeter uttag för att ta bort den stora bulten vid foten av varje hörn av sätet. På vissa modeller måste en plastkåpa bändas upp med en skruvmejsel för att nå bulten. Bänk, split, hink, fram-och baksäte i lastbilar är alla bort på samma sätt. Dra sätena ur bilen. Beroende på utformning, kan det ta två personer för att ta bort några säten.
2

Använd en stjärnskruvmejsel för att lossa skruvarna som håller fast mittkonsolen på plats, om lastbilen är utrustad med ett. De flesta Truck Center konsoler skruvas i golvet med hjälp av skruvarna. Det kan också finnas små bultar genom botten av insidan av konsolen, och dessa kan tas bort med en spärrhake och ingångar. Ta konsolen och unlug någon kabeldragning mellan konsolen och golvet.
3

Avlägsna platser instegslister med hjälp av en stjärnskruvmejsel för att skruva loss skruvarna som håller dem på plats. Dra trösklar upp. Ta bort skruvarna från plast gjutning och paneler längs golvet i lastbilen. När dessa tas bort, kan mattan dras upp från golvet och ut ur lastbilen.
4

Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort solskydden, klädkrokar och plast gjutning längs kanten av taket. Dra headliner ner och ur bilen utan att böja det. Böja headliner kan orsaka headliner styrelsen att bryta på mitten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86160.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.