G35 Performance Products

Den G35, en 300-plus hästkrafter prestanda sedan tillverkas av Infiniti, var avsedd att konkurrera med andra sporter sedaner som BMW: s 3-serie och Lexus IS. Eftersom bilen var utformad för att tilltala prestanda sinnade konsumenter, det finns en mängd olika produkter tillgängliga som kan förbättra bilens redan höga prestanda. Kallt luftintag

Fabriken luft box installerad på G35 är utformad för att leverera bästa möjliga luftflöde in i motorn och samtidigt minimera motorljud. Bättre luftflöde och prestanda är tillgänglig genom att byta rutan fabriken luft för en kall luftintag. Cold luftintag är utformade så att mer luft att strömma in i motorn genom att åstadkomma en mer direkt väg för luftflödet in i motorn. Medan motorljud ökar, är prestanda förbättras. K & N, en populär tillverkare av eftermarknaden luftfilter, erbjuder en kall luftintag för G35 som lägger 8 hästkrafter till fordonet.
Front Strut Tower Bracket

Främre fjäderben torn parentes är en annan populär G35 prestanda produkt. Medan många prestanda produkter fokusera på att lägga hästkrafter och vridmoment, främre fjäderben parentes förbättra hanteringen av fordonet. Den här förbättringen i fordonets hantering åstadkommes genom strut bar öka den totala styvheten hos fordonets chassi. Fästet fäster de främre strut torn i motorrummet med handverktyg. Stillen erbjuder ett främre fäste fjäderben för G35.
Avgassystem

eftermarknaden avgassystem förbättra prestanda hos bilen och lägga till en mer aggressiv avgasljud till fordonet. De åstadkommer detta genom att använda större diameter rördragning än fabriken avgaser. Detta större diameter rörledningar resulterar i mindre mottryck och motstånd, som möjliggör friare flöde av avgaser från motorn, vilket i slutändan leder till ökningar i både hästkrafter och vridmoment. Borla är en populär eftermarknaden avgassystem tillverkare som gör flera olika avgassystem för G35.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95582.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.