2005 Ford ersättningsnyckel Instruktioner

Den elektroniska nyckeln på 2005 Ford fordon synkroniseras direkt till din motor att starta fordonet. Dessa knappar är avsedda som en extra säkerhetsåtgärd för att förhindra icke-programmerade nycklar från start av fordonet. Medan två programmeras av återförsäljaravtalet när systemet har installerats, kan du programmera ytterligare nycklar eller nycklar ersättning på bara några minuter hemma. Instruktioner
1

Sätt din befintliga nyckeln i tändningen och vrid den till "On" läge och sedan tillbaka till "Off". Ta ut nyckeln ur tändningslåset.
2

in en andra fungerande nyckel, om du har det, i tändningslåset. Cykel den andra nyckeln till "On" och sedan tillbaka till "Off". Ta bort den här nyckeln ur tändningslåset.
3

Infoga en ny ersättare nyckeln i tändningslåset. Cykel nyckeln till "On" läge och lämna den där i en sekund innan det återsänds till "Off".
4

Vänta säkerheten ljus att sätta på för att indikera att programmeringen har startat.
5

Lämna ersättande nyckeln i tändningen i 10 minuter innan du tar bort den. Efter 10 minuter, kommer nyckeln programmeras och klar för användning omedelbart.
6

Upprepa steg 3 till 5 för att programmera ytterligare ersättning nycklar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84030.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.