Hur man gör en anpassad Cold FWI luftintag för en Grand Prix

Den Pontiac Grand Prix är en fyrdörrars sportbil som har varit en av de mest populära sedans i USA sedan introduktionen 1990. Grand Prix kommer med en kraftfull V8-motor som vevar ut 300 hästkrafter. Du kan lägga till ännu fler hästkrafter till Grand Prix genom att installera en kall luftintaget, som du kan bygga själv. Saker du behöver nära Grand Prix kall luftintag kit
skruvmejsel
Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Anslut en av silikonslangar till intaget slangen och fäst den genom att dra åt slangklämman med platt skruvmejsel.
2

Anslut en annan silikon slang till den andra sidan av insugningsröret, säkra med en slangklämma.

3

Anslut konen filter adaptern till konan filtret och skruva åt slangklämman med skruvmejseln. Anslut den sista silikon slang till den öppna sidan av filtret adaptern och fäst den med en slangklämma.
4

Koppla bort den negativa batterikabeln i Grand Prix motorrummet. Unbolt intaget lager luft från Grand Prix motorrummet med spärrfunktion. Du kan använda lager fäste för att låta kall vila luftintag.
5

Koppla massluftflöde sele sensor tråd och skruva isär Luftmassemätare luftflödet från lager luftröret.

6

Anslut Luftmassemätare luftflödet till kall luft intag röret och säkra dess slangklämma med skruvmejseln. Anslut den andra sidan av insugningsröret till Grand Prix spjällhuset och säkra dess slangklämma.
7

Anslut filterenheten till den andra sidan av luftmassemätaren och fäst den med slangen klämma. Återanslut elektriska kablaget för luftmassemätaren och den negativa batterikabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86338.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.