Hur man installerar Ladder Racks

Installera steghållare på din bil är inte svårt att göra. De flesta av dessa ställningar kommer i enkel att installera kit och även de som inte säljs med alla nödvändiga delar som du behöver för att installera dem. Ladder Racks är inte bara bra för lastning stegar på din lastbil, men också för att bära alla typer av verktyg och utrustning. Du behöver för att få några vänner att hjälpa dig med installation, inte på grund av att racket är tungt, men eftersom du inte vill repa upp din lastbil under installationen. Saker du behöver Hjälp Topp rack (x4) katalog insexnyckel
Wrench
Framsarg
Rygglist
Pin (x2) katalog Bakre ben (x2) katalog Middle tvärstag
Cross bar klämma (x2) katalog Stödben (x2) katalog Support benhållarna (x4) katalog hållare (x2) katalog Rack parentes (x2) katalog Drill

Visa fler instruktioner
1

Sätt de två sidorna av de bästa rack in i varandra och skruva dem på plats med hjälp av en insexnyckel och standard skiftnyckel för att hålla muttern på plats. Upprepa detta steg med de bästa rack för den motsatta sidan av lastbilen.
2

Slip i ryggen och främre skenor på toppen rack och sedan skruva den främre skenan på plats med insexnyckel och stift baksidan skiftnyckel på plats med stiften som vid tidpunkten för köpet. Den bakre skenan hålls på plats med stift så att det är lätt att ta bort i fall att du behöver mer utrymme.
3

Slip bakbenen på baksidan av de bästa skenor och skruva dem på plats.
4

Placera mitten korset bar i mitten på gallret och skruva den på plats med hjälp av klämmorna som vid tidpunkten för köpet. Dra inte åt klämmorna hela vägen så att du kan justera baren när räcket sitter på din bil.
5

Slip bärarmarna på toppen rack och hålla dem på plats med de medföljande klämmorna vid tidpunkten för köpet. Dra inte åt klämmorna för dessa antingen så att du enkelt kan justera sin position när räcket sitter på trucken.
6

Montera konsolerna på bakbenen och skruva dem på plats, men inte dra åt skruvarna så att du kan enkelt justera fästena när räcket sitter på trucken.
7

Bolt rack fästena på baksidan av sängen av din lastbil genom att borra ett hål från toppen av fästet i sidan järnvägen av sängen av din lastbil och sedan skruva dem på plats ordentligt. Installera inte parentes så långt tillbaka att porten inte stängs på din säng.
8

Lyft rack upp på lastbilen. Använd tre vänner, en på varje ben i racket för att undvika repor din lastbil och placera stället på de rack parentes. Slip stödbenen i hålen på framsidan av sängen, nära till hytten.
9

Bolt fästena på bakbenen på rack fästen och dra åt alla skruvar på konsolerna, mitten korset bar och stödben.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86099.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.