Hur man tar bort en Holder License Plate

Registreringsskylt innehavare är ett billigt sätt att anpassa ett fordon. Många förare utforma sina registreringsskyltar med hållare som visar sin favorit idrottslag, deras alma mater, politiska logotyper eller ett roligt citationstecken eller fras. Ta av kåpan registreringsskylt är enkel och kräver inget annat än en skruvmejsel. Saker du behöver
Skruvmejsel (antingen platt huvud eller Phillips)
Visa fler instruktioner
1

Leta reda på skruvarna till hållaren registreringsskylt på fordonet. Det kommer vanligtvis att vara mellan två och fyra skruvar som håller fast hållaren registreringsskylten. De är antingen två i de övre hörnen av innehavaren eller en på vardera av de fyra hörnen.
2

Bestäm vilken typ av skruvmejsel kommer att behövas för att ta bort skruvarna. Registreringsskylt innehavare vanligen hålls på plats med platt huvud eller Phillips-skruvar huvud.
3

Använd lämplig skruvmejsel för att ta bort skruvarna genom att vrida dem moturs. En makt skruvdragare kommer att göra processen mycket snabbare, men en vanlig skruvmejsel borde göra jobbet bra.
4

Fäst skruvarna på ett säkert ställe när du tar bort dem från registreringsskylt hållare. De kommer att behövas för att sätta tillbaka en ny innehavare registreringsskylt eller ram eller registreringsskylten själv åtminstone. Dra hållaren registreringsskylten försiktigt bort från fordonet om det inte glider
5

när du tar bort den sista skruven. Ibland naturliga element kommer att orsaka registreringsskylt och hållare för att fastna på plats. Båda bör dock lätt lossnar från fordonet när den sista skruven är borttagen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85149.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.