Lägga till en kompressor till en motor

Lägga till en kompressor till bilens motor kan lägga till extra hästkrafter. Jämfört med en turboladdare, är en kompressor oftast billigare och enklare att installera själv. En kompressor är i grunden en mekaniskt driven kompressor används för att leverera trycksatt luft till insugningsröret. Instruktioner
1

Packa upp kompressor. Se till att du har alla delar som du behöver för installationen.
2

Montera slangen oljan rinna på kompressor s avloppsanslutningen. Sätt en slangklämma på det och se till att klämman inte stör konsolerna.
3

Sätt kompressorn på bilen med olja dräneringsslangen går rakt ner. Den hålls på med fyra bultar. Laddningskompressorn medlöpande montering på kompressor
4

Bolt.
5

Fäst intaget armbågen till kompressorn.

6

Installera armbågen går från fender till inloppet.
7

Du kan behöva borra ett hål för luften sensorn. Sensorn ska passa längs utsidan böj. Kontrollera att sensorn inte kommer att störa något i motorn eftersom det är en tight passform. När du har placeringen av sensorn, använd en liten borr för att borra den första hål och flytta upp i lite storlek tills du nästan har rätt storlek för att passa sensorn. Använd en fil för att avsluta hålet och göra det rätt storlek för sensorn. Du vill inte luft att glida ut genom sensorn, så se till att sensorn sitter säkert.
8

Rengör insidan av röret för att säkerställa att inget skräp kommer in i kompressorn.

9

Fäst armbågen till flex röret kommer från MAF.
10

mellan kröken och kompressor har inloppsröret är en bit gummislang. Sätt alla slangklämmorna på änden av inloppet så att de kan glida på slangen när allt är monterat.
11

Hook upp armbågen och kläm fast den ner. Din kompressor är nu installerat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82877.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.