Hur man målar en lastbil i Camouflage

Camouflage är en bra färg för en lastbil av flera skäl. Camouflage färg döljer brister i kroppen av lastbilen, döljer det smuts och damm ansamlas och det kan gömma trucken om du använder det för jakt. Camouflage anpassar också hela din bil, gör ett uttalande om dig och din stil. Från löv och kvistar till officiella kamouflagemönster såsom Mossy Oak och Advantage, kan du måla en lastbil kamouflage för att matcha dina behov. Saker du behöver
Camouflage stencil Sandpapper kit
(80 - och 120-grit) katalog slipblock
Automotive primer
Automotive måla
maskeringspapper
Maskeringstejp
Automotive klarlack
Visa fler instruktioner
1

masken varje område i lastbilen som du inte vill måla. Använd maskeringstejp för att täcka lampor, trim bitar, handtag och andra små utrymmen. Använd maskeringstejp papper och tejp för att täcka vindrutan, fönster och däck.
2

Sand hela trucken med 80-grit sandpapper. Detta tar bort den befintliga klarlack och översta lagret av färg. Primer fastnar inte blanka ytor, så sand varje plats som ska primas och målas.
3

Applicera tre eller fyra lager av primer, så att varje skikt torka. Låt primern torka helt och sedan sand hela trucken med en slipkloss och 120-grit sandpapper.
4

Spray en basfärg på lastbilen. Använd en olivgrön färg eftersom det smälter väl med de andra färgerna du kommer att gälla. Använd två tunna, jämna drag i olivgrön färg. Låt den torka ordentligt.
5

hjälp av en stencil trädgren, håll det på lastbilen och tillämpa mörkbrun eller svart färg för att fylla den i. Använd färgen lätt i mitten av grenen och tyngre mot kanten av schablonen för att ge trädet något djup. Använd denna stencil hela lastbilen, vrida den för att göra större träd och fler grenar. Låt den här färgen torka innan du går vidare till nästa steg.
6

Placera gräset stencil nära botten av lastbilen och använd en ljusare grön än basen olivgrönt. Slå gräset stencilen åt lite olika håll när du målar, men håll den ned till den nedre delen av fordonet. Låt den här färgen torka.
7

Spraya blad stenciler med röd och orange färg. Spraya bladen orange och sedan spraya kanterna av bladen med röd färg. Detta gör bladen ser mer verklig och levande.
8

Lägg ogräset eller snår stencil med bruna och grå färger. Måla schablonen brunt och sedan gå över den lätt med grå färg i små sektioner. Håll färgen tillbaka kan ytterligare för att skapa en mjuk effekt av färg.
9

Applicera två eller tre lager klarlack för att skydda maskeringsfärg på lastbilen. Låt klara torka helt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83066.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.