Hur att producera mer hästkrafter i min 1998 Neon

The Neon var en fyra-dörrars kompakt bil som produceras och designad av Chrysler och släppt under Dodge varumärke. Det producerades 1995-2005 innan den avskaffades och ersattes av Dodge Caliber. De 1998 Dodge Neon erbjöds med två motoralternativ, en 2.0L SOHC I4 motor som producerade 133 hästkrafter och en 2.0L SAE I4 motor som producerade 150 hästkrafter. The Neon haft ett relativt brett utbud av eftermarknaden prestanda alternativ, ökad varav många hästkrafter för fordonet. Saker du behöver
Automotive verktyg
Visa fler instruktioner
1

Installera en prestation kallt luftintag kit för att ersätta intaget fabriken luften. Luftintaget är ansvarig för att skicka kyld luft från utsidan av fordonet in i motorn. Factory luftintag inte kyla inte luften så effektivt som prestationshöjande kallt luftintag eftersom de är utformade för ekonomi och tyst drift istället för maximal prestanda. Prestanda kallt luftintag ge mer luftflöde och kyla luften mer effektivt, vilket ger en avsevärd ökning av Neon hästkrafter. Kall-luftintag kit i allmänhet anses vara det enklaste utförandet modifieringen att installera.
2

Installera ett system prestanda avgassystem att ersätta systemet fabriken avgaser. Avgassystemet är ansvarig för att skicka varma luften ut ur motorutrymmet för att upprätthålla optimal driftstemperatur. Factory avgassystem är relativt smal och begränsande för att minimera motorns buller och CO2-utsläpp. Performance avgassystem tillåta högre volymer av luftflödet, vilket i sin tur håller motorn svalare även under krävande förhållanden. Den ökade luftflödet och minskade resultatet motortemperatur i ett hästkrafter ökning för din Dodge Neon. Observera att prestanda avgassystem ökar motorbuller och CO2-utsläpp och är emot några statliga regleringar.
3

Installera en eftermarknad spjällhuset att ersätta kroppens fabriken gaspådrag. Spjällhuset är den enhet som styr mängden luft som strömmar in i motorn när gaspedalen trycks ned av föraren. En bredare spjällhus ökar detta luftflöde, vilket i sin tur ökar acceleration och hästkrafter. Spjällhus uppgraderingar är särskilt effektiva när det paras ihop med kalla kit luftintaget uppgraderingar. Observera att din Neon kommer att kompensera för det ökade luftflödet genom att lägga mer bränsle för luft /bränsleblandningen, vilket kommer att resultera i en mild nedgång i bränsleekonomi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95771.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.