Hur du anpassar din Escalade

The Cadillac Escalade är lyx version av Chevy Tahoe. Escalade är flott, elegant och visar att du har stil. Escalade är trevligt i lager trim utan kan modifieras och anpassas för att lägga till din egen känsla i bilen. Lyckligtvis finns det många eftermarknaden delar tillgängliga för dig för Escalade som hjälper dig att skräddarsy den till din böjelse. Saker du behöver
Hjul
Ratchet
Jack
stödbenet
Sänkningsfjädrar
Grill
Exhaust
Aftermarket stereo
Visa fler instruktioner
1

Installera eftermarknaden hjul på Escalade. De lager hjul som kommer på Escalade från fabriken är mycket vanligt och kan lätt bytas ut för att lägga stil. Titta på hjulen minst 20 inches i storlek så att fender väl utrymmet kommer att elimineras. Du kan montera upp till 24-tums hjul på SUV men du kan stöta på friktion och fjädring frågor om du installerar hjul som stor.
2

Sänk Escalade med eftermarknaden fjädrar avsedda för lastbilen. Detta kommer att lägga till det estetiska överklagande av Escalade genom att ge den en mer aggressiv hållning.
3

Installera en eftermarknad stereo. Detta kommer att innehålla en CD-spelare, subwoofers, högtalare och en förstärkare.
4

Installera olika bakljus, såsom klara eller kolfiber bakljus. Detta kommer att ge din bil ett helt nytt utseende.
5

Installera en eftermarknad avgassystem på Escalade så att V8-motorn kan prestera till sin potential.
6

Installera en eftermarknad grill att förbättra utseendet på den främre änden av Escalade. Det finns många företag som säljer olika stil grillar för din bil. Ta en titt på resurserna nedan för ett exempel på vilka alternativ du har för grillar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83517.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.