Demon Carb specifikation

Demon är en linje av anpassade förgasare produceras av Barry Grant fordonsindustrin produkter företaget. En förgasare är en del av motorn i högpresterande bilar som styr blandningen av bränsleånga och luft som behövs för att upprätthålla en säker motortemperatur för varvtal och belastning på en bil. The Demon linjen finns i tre typer: mild cam, prestanda cam och radikala cam. Specifikationer för varje typ av förgasare är olika på grund av varierande prestandakrav. Road Demon

Road Demon är en mild kam förgasare standardutförande. Tre Road Demon modeller --- 525, 625, 725 --- finns tillgängliga, alla med lite olika specifikationer. Road Demon förgasare har en ledig luft blöda eller 0,070 tum över hela linjen. High-speed air bleed på väg Demon är 0,041 inches på 525 och 625 och .039 inches på 725. Air bleed är ett litet hål som används för att införa luft i luft /bränsle-kurva hos en motor för att positivt påverka dess prestanda. Den primära booster på 525 är en ringformad, medan 625 och 725 har en ned benet primär booster. En booster benet hjälpmedel i förgasaren urladdningen.
Speed ​​Demon

Speed ​​Demon är en prestation cam förgasare avsedd för ökad hastighet och prestanda. Det finns tre typer av kolhydrater Speed ​​Demon tillgängliga: Twin Squirter, VE-serien och Competition Series. Specifikationer på dessa tre typer är likartade över hela linjen. Alla modeller har en ledig air bleed av 0,070 inches. High-Speed ​​Air blöder på Speed ​​Demon kör 0,028 till 0,041 inches. Booster benen på Speed ​​Demons är antingen ner ben eller ringformad. Pumpen diameterstorlek på alla Demon förgasare, även modeller Speed ​​Demon, är 30 kubikcentimeter. Detta indikerar förgasaren förmåga att pumpa luft och bränsle.
Mighty Demon

Mighty Demon är en radikal kam förgasare avsedd för racing prestanda och hastighet. Idle avtappningsluft på Mighty demonen är 0,070 inches och höghastighetståg avtappningsluft är mellan 0,031 och 0,041 inches, beroende på modell. Enligt "Car Craft," Mighty Demon air bleed fungerar bra vid vanlig hastighet, men prestanda blir lidande på racing hastigheter. Som standard luftavtappningskranar mätningar för alla modeller Demon förgasaren är inom samma intervall, "Car Craft" gör så att Demon förgasare är idealiska för vanliga arbetsfunktioner såvida användarna har det tekniska kunnande som krävs för att ändra bitar. Fyra Mighty Demon modeller har ner ben boosters och en har en ringformig ben booster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84873.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.