Hur får man en nyckel ur en Honda Passport

vrida nyckeln i bilens tändning är ofta en enkel process som inte ges en andra tanke . Om nyckeln fastnar i tändningslåset cylindern , dock kan detta vara en stor olägenhet för dig och din Honda Passport . Det finns några enkla metoder som du kan försöka att ta ut nyckeln ur tändningslåset när det fastnar och har ditt kort redo att börja på några minuter . Instruktioner
1

bort instrumentpanelen panelerna runt tändningen cylindern för att se om det finns några lösa delar som håller nyckeln på plats .
2

Spraya ett smörjmedel på nyckeln och cylinder för att försöka dra ut nyckeln ur med mindre friktion .
3

Shift bilen ordentligt i park och vrid ratten hårt i båda riktningarna för att räta bilens däck . Du kan sedan försöka att ta ut nyckeln genom att vrida det hela vägen till vänster och höger .
4

Håll en kylklamp över din nyckel i cirka 10 minuter för att låta den svalna och kontrakt , vilket kan låta det komma ut av tändningen .
5

Lämna bilen och se till att det inte finns någon statisk på dina kläder . Detta kan interagera negativt med tändningen facket och få cylindern att stängas på nyare bilar . Ange din bil gratis statisk och försök att ta bort nyckeln .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85244.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.