Hur rakar jag dörrhandtagen på en 1995 Ford Ranger?

Den 1995 Ford Ranger är en populär bil att skräddarsy. Lastbilen har mjuka linjer och med rakade dörrhandtag, har kroppen ett ännu elegantare utseende. Dörrhandtaget är separat från dörren nyckelhål, så många rakade dörrhandtag kit för Ranger är den lilla metallplattan som behövs för att raka nyckelhålet. Om du tänker att raka nyckelhålet, måste en dörr popper kit installeras innan dörrhandtag rakat så att du kan fortfarande öppna dörren från utsidan. Saker du behöver
skruvmejsel
Ratchet set
Socket
Rakad dörrhandtag kit
Grinder
Welder
Body filler
180-slippapper
Spray primer
400-grit sandpapper
Sprayfärg
Klarlack sprayfärg
Visa fler instruktioner
1

Använd en skruvmejsel för att ta bort den inre dörrpanelen från Ford Ranger. Använd ett Ratchet och uttag för att ta bort skruvarna från baksidan av dörren handtaget och dra bort dörren. Ta ut fönsterrutan och ställ den åt sidan.
2

Slipa kanterna på dörrhandtaget öppning på utsidan av trucken. Slipa upp till två eller tre inches runt utanför dörren handtaget öppnas så att metallplattan kan svetsas till ren metall. Addera 3

Placera metallfyllmedlet plattan från dörrhandtaget satsen över öppna och svetsa den på plats. Svetsa en liten fläck på en sida av plattan, sedan gå direkt över och svetsa en liten punkt på sömmen av den andra sidan. Alternate svetsa båda sidorna och den övre och nedre sömmar så ett område inte blir för varm och orsaka metallen böjs. Upprepa detta tills hela plattan har fasta svetsade sömmar. Låt svetsarna svalna i 30 minuter. Sedan slipa dem släta med en slipmaskin.
4

Applicera ett lager spackel till hela området, inklusive svetsar och filler plattan. Vänta 30 minuter och sedan slipa spackel med 180-slippapper. Sand tills filler är slät och i jämnhöjd med den omgivande dörren ytan.
5

Spray ett tjockt lager primer över hela området. Spraya primer på baksidan av svetsarna, innanför dörren själv. Låt primern torka i 30 minuter. Släta ut med 400-slippapper.
6

Måla slipade området med tre till fem lager med matchande sprayfärg. Låt varje lager torka i flera minuter innan nästa skikt. Använd 04:57 lager av klarlack ovanpå färgen. Vänta sex timmar innan du vidrör området. Sedan ersätta alla de inre bitarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86485.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.