Hur sprayfärg Mags Black

Måla dina mag hjul är ett effektivt sätt att anpassa utseendet på din bil. Termen "mag hjul" ursprungligen beskrevs magnesium hjul men är nu ett generiskt som hänvisar generellt till eftermarknaden hjul. Måla dina hjul en matchande kropp färg har varit en traditionell alternativ, men svart har blivit ett populärt val för dagens entusiaster. Tack vare införandet av fordonsindustrin sprayfärg som utformats speciellt för hjul, är det lätt att måla dina hjul glänsande, metallisk eller matt svart. Rätt förberedelser är tidskrävande, men själva processen är enkel och kräver inga speciella verktyg. Saker du behöver
Mild tvål
Sponge
Sandpapper Bucket
(diverse grus) katalog Maskeringstejp
Spray primer
Black hjul sprayfärg
Show Mer Instruktioner
1

bort hjulen från bilen och tvätta noga med tvål och vatten. All vägsmuts, vax och däck dressing måste avlägsnas från hjulet. Ner den nuvarande finish på dina hjul med sandpapper
2

Sand. Glansen och glans måste avlägsnas för att ge den nya färgen en adekvat bindningsyta. Börja med en tyngre korn som 320 och sedan avsluta med 1200 sandpapper. Tvätta hjulen igen med mild tvål för att avlägsna allt slipdamm.
3

Mask däcket runt hjulet med målartejp. Du kan placera registerkort eller tunn kartong mellan kanten på hjulet och däcket medan du målar. Spray en eller två lätta strykningar primer och låt torka.
4

Skaka en burk hjul färg ordentligt. Applicera flera ljus lager svart färg till hjulen, med en jämn, back-och-tillbaka rörelse. Tunna lager kommer att hindra färgen från att köra och ger en jämnare täckning. Skaka burken ordentligt mellan varje lager, och följ torkning instruktionerna för just din färg produkt. Om du vill ha ett blankt utseende, spraya en klarlack när du är klar om färgen.
5

Låt färgen härda i minst en timme innan återmontering dina hjul.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87125.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.