Performance Uppgraderingar för en 3.5L Dodge

Den 3,5-liters motorn var alternativet standard V6 för flera olika modeller av Dodge och Chrysler fordon varumärke, däribland dynastin, New Yorker, Imperial, laddare, Intrepid, Magnum, Journey och Grand Caravan . Den 3.5 var föregångaren till Dodge 3.3 motorn, och anses vara en högre makt sexcylindrig motor. Det finns några eftermarknaden uppgraderingar du kan göra till en 3,5-liters motor för att ge den extra kraft. Ström kommer att öka mer om du kombinerar uppgraderingar. Prestanda Chips
p Det finns flera olika prestandahöjande chip som är tillgängliga för den 3,5-liters motor. Prestanda marker är utformade för att förbättra hästkrafter och vridmoment genom att maximera den datoriserade effektiviteten av ditt fordon. En av de främsta fördelarna med datachips är att de kan förbättra bilens effekt utan att öka bränsleförbrukningen avsevärt. I vissa fall kommer prestandahöjande chip faktiskt öka bränsle körsträcka samtidigt som extra hästkrafter för fordonet.
Avgassystem

Prestanda bil avgaser också kommer att förbättra resultatet för din bils motor . Genom att förändra avgasflödet med en prestanda avgassystem, kan bilen få extra hästkrafter och vridmoment. Performance avgassystem möjliggör bättre luftflöde och mer kontrollerad avgas frisättning i systemet.
Turboaggregat och Kompressorer

turboladdare och kompressorer kan läggas till en Dodge 3,5- liters motor för att öka effekt och prestanda. Turboladdare och kompressorer fungerar genom att generera extra ström för motorn. Kompressorer gör detta genom att använda en trissa system, turboladdare använda avgaserna. Båda dessa kan lägga en betydande mängd kraft och fart till en motor.
Andra uppgraderingar

Ett antal olika delar finns som högre kvalitet prestanda modeller, såsom tändstift och luftfilter. Genom att konsekvent välja högsta kvalitet uppgradering när du genomför rutinunderhåll, kan du lägga till den totala prestandan för din 3,5-liters motorn varje gång du ställer upp din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96034.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.