Hur man installerar ett plenum i en Mustang

En plenum i en Ford Mustang är i grunden en spacer som går mellan spjällhuset och insuget. Konceptet bakom en kammare är att tvinga in luft i motorn, öka luftmängden och ökar därefter övre änden hästkrafter. Du kan installera ett plenum i dig Ford Mustang i en fråga om minuter. Detta är en stor nybörjare DIY-projekt för nybörjare person lära sig att arbeta på sin bil. Saker du behöver
Justerbar Hylsnyckel
ställa
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln. Batteriet ligger vid brandväggen på passagerarsidan i motorrummet. Använd en skiftnyckel för att lossa kabeln klämman.
2

Lossa bandklämmor som håller den svarta plasten intaget slangen på luft rutan och på spjällhuset. Använd en 5/15-inch hylsa och spärrskaft för att lossa klämmorna.
3

Vrid den gröna fliken på ventilationsrör ansluten till plasten inloppsröret och dra insugningsröret ur motorrummet.
4

Ta bort de fyra skruvarna som håller spjällhuset på insugningsröret. Använd en 5/16-socket och en spärrfunktion. Anslut en förlängning bar mellan hylsa och spärrskaft vid behov.
5

Placera plenum på insugningsröret, placera packningen på änden av kammaren och sedan placera spjällhuset mot packningen.

6

Placera brickorna på bultarna som medföljer satsen och trä sedan varje skruv i spjällhuset, genom kammaren och in i insugningsröret med fingrarna. Dra åt alla fyra skruvarna med 5/16-sockt och Ratchet. Dra inte åt skruvarna.
7

Säkra insugningsröret till spjällhuset och luften rutan. Dra åt klämmorna med 5/16-tums hylsa och spärrskaft.
8

Placera ventilationsrör på insugningsröret och vrid den gröna fliken för att låsa den på plats.
9

Anslut den negativa batterikabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86757.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.