Hur Sänk luftstötdämpare för en Harley Road King

Harley-Davidson Road King har en inbyggd luft-ride-system för att styra styvhet suspension. Höja eller sänka mängden luft i luften-ride-system inte kommer att sänka eller höja motorcykeln höjd. Höja eller sänka mängden luft påverkar dämpningen av upphängningen. Med mindre luft, kommer du att känna dig mindre gupp men din motorcykel bottnar oftare. Med mer luft, kommer du att känna fler gupp i vägen och du kommer att uppleva en styvare ride. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Manuell luftpump
Visa fler instruktioner
1

Töm sadelpåsen på höger sida av vägen kungen och ta bort bultarna inuti sadelväska som hålla påsen på den bakre stänkskärmen. Placera sadelväska åt sidan så att du kan komma åt luftventilen för upphängning.
2

Leta luftventilen för luftsystemet direkt bakom toppen shock mount. Du kommer att se en liten öppning i framskärmen. Luftventilen är placerad i det utskurna.
3

Trä manuella luftpump på luftventilen på Road King. När du trär pumpen på ventilen, öppnar den ventilen och luften kommer undan så länge du inte skruva pumpen på hela vägen. Det fungerar precis som luften ventilen på ett däck. Du kan släppa så mycket tryck som du vill och sedan lägga press tillbaka om det behövs genom att trä pumpen på ventilen hela vägen för att slutföra tätningen och sedan genom att manövrera den manuella handpumpen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86046.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.