Mustang flakbåge Instruktioner

Styling barer är en estetisk tillägg till din konvertibla Mustang. De installerar bakom framsätena för att ge visuell höjd till bilen. Styling barer finns i grått, svart, brun, vinrött och vitt för att matcha inredningen i din Mustang. Dessa tillbehör kan också målas för att matcha kroppen färgen på din bil. Installationen kan variera något från tillverkaren, men processen har samma grundläggande steg. Saker du behöver
10-mm skiftnyckel
Utility kniv
Skruvdragare
1/8-tums borr
roterande verktyg
Visa fler instruktioner

1

Dra förarens sidobeklädnad nära säkerhetsbältesupprullare upp och utanför bilen. Den säkerhetsbältesupprullare är bakom framsätet där bältet vilar när den inte används.
2

Placera en 10 mm nyckel på vardera av de två bultarna som håller metallen skenan på plats. Vrid skruvarna moturs för att lossa dem och dra dem rakt ut.
3

Trimma en två tums fyrkant av det främre hörnet av stabilisatorn skum nära karossen.

4

Håll konsolen på ena handen och fönster trim skenan i den andra handen. Skjut fästet på fönster trim skenan med den främre horisontella delen och bakre vertikala delen på toppen av skenan. Den centrala delen av fästet passar under skenan. Rikta in skruvhålen i varje del.
5

Placera de båda delarna på bulthålen i metall skena där du tog bort skruvarna i steg 2. Placera skruvarna i hålen och dra åt dem för hand, med början med den bakre skruven. Dra åt bultarna medurs med en 10 mm nyckel.
6

Placera den medföljande pappersmallen på undersidan av beklädnaden. Borra ett hål i trim panel med en skruvdragare och en 1/8-tums borr. Öka hålstorlek till en 1-tums diameter med ett roterande verktyg.
7

Upprepa ovanstående steg för att förbereda passagerarsidan av bilen för styling bar installationen.
8

Placera paneler tillbaka i position på varje sida av bilen och tryck dem på plats. Skjut varje ände av styling bar genom hålet i trim och ställ den på monteringsstycket röret. Du kanske behöver en hjälpare att placera styling bar på rören.
9

in en 1/4-tums insexnyckel genom bältet hålet i klädseln och in ställskruven på fästet. Vrid nyckeln medurs för att dra åt baren på konsolen. Dra åt båda sidor av styling bar på bilen på detta sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86192.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.