Min Buick Regal Tändningslås går inte att slå

Startnycklar är nästan allmänt används för att starta de flesta typer av bilar, och Buick Regal är inte annorlunda. Medan de flesta ägarna inte kommer att stöta på några problem med deras tändsystem, är det möjligt att din nyckel kommer att fastna i en position och vägrar att vända. Om detta inträffar, kan det vara en enkel sak. Du kan prova några metoder för felsökning för att avsluta problemet och få din tändning cylinder arbeta igen. Saker du behöver
Wire
Visa fler instruktioner
1

Tryck växelspaken i "Park" läge för Regals med automatisk växellåda, som är den stora majoriteten av de Regals. Se till att bilen är hela vägen i "Park", annars kommer du inte att kunna vrida om nyckeln för att starta bilen.
2

Ta bort panelerna runt tändningen cylindern så att ingen främmande bitar hindrar cylindern från svarvning.
3

Vrid ratten hårt på både vänster och höger för att vara säker på att hjulen inte sitter fast, vilket hindrar dig från att starta bilen .
4

Placera parkeringsbromsen på att se till att hjulen inte är aktiva, vilket också kan stoppa tändningen från aktiverande.
5

Stick en tråd i tändningslåset facket att se till att det inte finns något där som stoppar nyckeln från att föras in helt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85116.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.