Konvertera en Bluebird skolbuss till en Camper

Konvertera en skolbuss till en husbil är ett bra projekt för dem som gillar att ströva omkring den öppna vägen. Detta är ett tidskrävande projekt, så planera ditt arbete väl. Koncentrera dig på grunderna först, som att utforma väggarna och måla. Då kommer du att kunna använda husbil som du arbetar på att förbättra din design. Du kommer att behöva måla bussen annan färg än gul. I de flesta stater, är gul reserverad endast för aktiva skolbussar. Du kommer inte att kunna registrera en gul buss. Saker du behöver
högtryckstvätt
Paint
Electric handslipmaskin
Respirator
Tvättsprit
Bordssåg
furring remsor
Polyuretan konstruktion självhäftande
silikon täta
tätningspistol
hård skumisolering
Självborrande skruvar
Träskruv
Skruvdragare
Träpanel
Finishing naglar
Visa fler instruktioner
Förberedelse
1

Tvätta utsidan av bussen med en högtryckstvätt. Ta bort alla lister, lampor och reflektorer.
2

Välj en färg för din buss och målar den med yttre oljebaserad, lackfärg. Du kan applicera färgen med en spruta, eller med penslar och rollers.
3

Byt trim, lyktor och reflexer när färgen är torr.
4

Klipp bultarna som fäster stolarna i golvet med ett skärblad på en elektrisk handslipmaskin, iklädd en respirator.
5

Mät innermått bussen. Sedan ritar en planritning i skala på ett papper, som visar den layout du vill ha för din nya husbil, såsom kök, badrum och sovrum.
6

Rengör insidan av fönstren med gnugga alkohol. Måla alla fönster som du inte vill använda med svart färg. När färgen har torkat, täta fönstren med silikon täta och en fogtätning pistol. Addera Framing väggarna
7 längder

nedskärning på glespanel remsor med en tabell såg att rama väggarna mellan fönstren. Säkra trä till metall med självborrande skruvar och en skruvdragare
8

utskärningar för 1-tums styv cellplast för att passa mellan glespanel remsor för att täcka väggarna runt fönstren och för att täcka eventuella fönstren målade svart. Limma skummet på plats på metall väggarna med bygg-lim och en fogtätning pistol.
9

Cut längder 2-by-4 är att rama innerväggar i husbilen enligt dina mönster. Använd träskruv för att skruva trä till trä, och självborrande skruvar för att skruva trä till metall golv och tak.
Finputsning
10 skåp

Installera, sängar , bord eller andra möbler i husbilen genom att säkra dem i golvet och väggarna med självborrande skruvar.
11

Täta alla skarvar med silikon täta och en fogtätning pistol, speciellt på taket i buss för att hindra regn från att sippra in i husbilen.
12

Täck väggarna med träpanel genom att mäta varje bit noga och skär dem i storlek med en tabell såg. Nail panelerna till 2-by-4: s och profiler, remsor med hjälp slutbehandling naglar.
13

Täck för fönster med persienner eller gardiner för att ge avskildhet i husbilen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86048.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.