Hur man installerar Luverne Nerf Bars på en Chevy Silverado

Luverne Nerf barer är mycket liknande utseendemässigt till Chevrolet barer fabriken steg. Men för en bråkdel av priset av fabrikens barer, kan du köpa och installera Luverne barer på din Chevy Silverado om du är händig med en skiftnyckel och har lite ledig tid. Luverne Nerf Bars montera direkt till Silverado: s ram, precis som stänger fabriken steg - ger dig solid grund och en ger lastbilen ett robust utseende. Lägga steg barer att din Silverado också förbättrar dess andrahandsvärde. Saker du behöver
Ordet jack
4 pallbockar
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Lyft vänster Silverado med golvet jack. Placera två av de fyra pallbockar under vänstra ramen och sänka Silverado på pallbockar.
2

Bolt de två vänstra Nerf bar fästen till Silverado: s ram med fabriksinställda -borrade monteringshål och skruvar och muttrar medföljer Luverne Nerf bar och din socket set.
3

Placera de återstående två pallbockar mellan de två Nerf bar fästen. Ställ den vänstra Luverne Nerf bar på pallbockar med den böjda änden riktar in mot Silverado kropp.
4

Bolt Luverne Nerf bar de fästen med Hylsnyckelsats och bultarna och brickor medföljer Nerf bar.
5

Sänk Silverado av domkraften står med ordet jack. Upprepa de fyra första stegen på den högra sidan av lastbilen för att installera den högra Luverne Nerf bar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85934.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.