Hur man installerar ett Eibach Mustang Sway Bar

En krängningshämmare är en apparat som minskar mängden krängning, eller mager, att ett fordon upplevde kört runt ett hörn. Baren i sig är en tunn, rörformig längd av metall som bultar av fjädring på båda sidor. Det är oftast en bar längst fram och längst bak. Större inflytande barer från ett företag som Eibach kan hjälpa din bil känns mycket mer flexibel och lyhörd, speciellt när det kommer till en muskel bil som en Mustang. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Open slutade skiftnycklar
vice grepp
Flatheat skruvmejsel
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1 < p> Park Mustang på en plan, jämn yta. Lyft bilen med en domkraft och stödja den på pallbockar i alla fyra hörnen. Du kan också ta bort hjulen, även om detta inte är nödvändigt. Alternativt kan du också använda en hiss för att höja fordonet, vilket kommer att ge mer utrymme för arbetet.
2

hitta slutet länkarna i krängningshämmaren. Dessa är de delar som kommer ut i baren på 90 grader och skruva till suspensionen. Ta bort plast hållarna placerade där krängningshämmaren går genom plasten fender höljet genom att trycka hallarna av med skruvmejseln.
3

Placera vice grepp på slutet länkar så att de hålls säkert medan muttrarna för ändlänkarna lossas och tas bort. Ta bort muttrarna på toppen och botten av ändlänken. Ta bort länkarna på vardera änden av krängningshämmaren.
4

Ta bort muttrarna som håller krängningshämmare fästena till ramen på vardera sidan av motorn. Stöd krängningshämmare medan dessa nötter är borttagna, som baren inte längre kommer att skruvas på plats. Manövrera baren ur plastkåpan.
5

bort fästena från beståndet baren genom att försiktigt böja metallhakarna utåt med skruvmejseln och dra fästet off. Montera de nya bussningarna på Eibach krängningshämmare genom att trycka på sidan med snittet det i över krängningshämmaren. Montera konsolerna över bussningarna och böj metallflikarna tillbaka ner.
6

Lyft krängningshämmaren fram till bilen och löst montera muttrarna för konsoler, men dra inte åt dem. Skada inte plastkåpan när du sätter ribban på plats. Installera bussningarna på de nya endlinks och sedan skruva ändlänkarna till krängningshämmare i ena änden och manöverarmen på den andra änden. Se till att alla bussningar och distanser är installerade. Använd en momentnyckel för att dra åt fästet bultarna till 44 ft/lbs-59 ft /lbs och slutet nötter länk till 132 ft/lbs-192 ft /lbs. Skjut plast hållarna på plats igen.
7

Lokalisera den bakre baren och länkar änden på vardera änden av baren. Koppla bort ABS tråden ligger på rambalk bakom bakhjulet. Ta bort de fyra skruvarna (två på varje sida) som håller krängningshämmaren till den ram på vardera änden av baren. Ta baren från bilen.
8

Montera Eibach bar bak gungning i den omvända metoden att beståndet baren avlägsnades. Använd en momentnyckel för att dra åt de fyra skruvarna till 29 ft/lbs-37 ft /lbs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96128.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.