Hur man tar bort Tinted Windows

Makers och användare av fönster färgton kan berätta många fördelar av dess användning, inklusive solskydd och privatliv. Men i vissa stater fönster färgton är olagligt på bilar. Färgton som är bleka eller bubblas från ålder blir ineffektiv och ser oattraktiv. Konsumenter som vill ta bort eller uppgradera sin nyans kan spara pengar om de beslutar att ta bort gamla nyans själva. Nyckeln till Solskyddsfilm avlägsnande är användningen av ammoniak, som löser upp akrylskiktet att tona filmen är gjord av. Saker du behöver
Påfyllbar bespruta Tvål flaska Mössor och vatten
Pappershanddukar
Ansiktsmask
Tarp eller annan skyddande tyg som täcker
Direkt solljus eller hårtork
Ammoniak i en sprayflaska
Saxar
svart sopsäck (er) från skarpkantade kniv eller rakblad
Glasrengöringsmedel
fin stålull
Visa fler instruktioner

1

Blanda såpa och vatten i en påfyllningsbar sprayflaska och dra åt för användning. Använd en sax för att klippa sopsäck till formen på fönstret som du vill ta bort nyans. Gör två utskärningar för alla fönster. Man kommer att användas för varje sida.
2

Skaka flaskan med tvål och vatten och spraya generöst på fönster från vilket nyans skall avlägsnas. Platta till utskärning sopsäck mot fönstret. Soppåsen kommer att absorbera värme. Direkt solljus kräver ingen uppvärmning ansträngning från din sida, men i frånvaro av solljus, kan en hårtork användas. En timme av direkt värme på den täckta påsen fönstret tillåter nyansen filmen lossnar i ett stycke.
3

Sätt på ansiktsmask, och se till att passformen är tätt runt näsan. Om du tar bort nyans bilfönstret, se till att placera presenning eller duk täcker över insidan av bilen som skulle kunna påverkas negativt genom kontakt med ammoniak. Detta inkluderar högtalare och säten trasa. Spray ammoniak på insidan av fönstren och täcka våta fönster med andra sopsäck utklipp.
4

Värm utanför fönstret (s) med antingen alternativet ges i steg 2. Efter en timme, ta bort den inre soppåsen (inte utsätts för direkt värme) och använd din vass kniv eller rakblad för att lyfta upp den nyans från ett hörn av fönstret. Sätt ansiktsmask igen och en gång lyftas, kan man skalar nyansen rätt off. Du ska spraya med ammoniak samtidigt som du drar för att hålla filmen fuktigt. Din kniv kan användas för att skrapa bort någon envis nyans. Att skrapa bort eventuell kvarvarande lim, och se till att torka av ammoniak med en pappershandduk innan det torkar
5

Använd ammoniak och stålull. Avlägsna den yttre soppåsen (exponeras direkt för värmen) och rena fönster med fönsterputs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84152.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.