Vad är ett dimljus?

Dimljus är belysning som används på fartyg, bilar, lastbilar och bostäder som är mer effektiva än vanliga armaturer vid belysning områden där vattenånga som finns i luften. Dispersion

Dimljus är avsedda att maximera effektiviteten av ljuset reflekteras av vattendroppar i luften, ett fenomen som kallas dispersion. Dimljus använder ljus med hjälp av färger och våglängder som tros maximera ljusspridning och ökad synlighet.
Color

Många dimljus är gult, som gula ljus våglängder har en relativt hög dispersion. Gult är också allmänt erkänd som en symbol för "långsam" eller "försiktighet", vilket är nödvändigt i situationer med dålig sikt.
Glare

Dimljus har kritiserats för att orsaka reflexer i ögonen på mötande förare och har förbjudits i Storbritannien och andra områden.
Halogen

Halogenlampor är utformade för att bränna på en högre temperatur än traditionella glödlampor, vilket skapar en stramare ljusstråle för att bättre penetrera vattendroppar.
High Intensity Discharge

dimljus som finns på nyare modeller av bilar använda high -intensitet-urladdning material, som är beroende av överhettningen av mineraler som kvicksilver och natrium för att producera en lila nyans och tät ljus våglängd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95257.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.