Installation av en Apexi S-AFC II

En luftflöde omvandlare kan användas i bilen för att ge bättre prestanda från din motor och bättre bränsleekonomi som du kör. Den Apexi S-AFC II är en modell av luftflödet konverterare som du kan köpa och installera i din bil på egen hand. Innan du kan installera enheten, måste du skaffa ett kopplingsschema över ditt fordon för att hjälpa dig hitta trådar du ansluter till ledningarna från enheten. Saker du behöver
Kabelskalare
trådanslutningsdon
Kopplingsschema
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på din bil och koppla loss minuspolen av ditt batteri. Underlåtenhet att göra detta kan leda till skador på dig själv eller skada de elektriska komponenterna i ditt fordon.
2

Använd kopplingsschemat för ditt fordon hittar den elektroniska styrenheten (ECU). När du hittar platsen för ECU, anslut strömkabeln i ECU till den röda tråd som kommer från den huvudsakliga kabelnätet av luftflödet omvandlare (AFC). För att göra detta, strippa i slutet av båda ledarna och anslut med en sladdkopplingsdon.
3

Anslut den gröna ledningen från AFC till motorns varvtal signalen tråd som kommer från ECU med samma metod. Anslut den grå kabeln till gaspådragssignalen tråd, den svarta till jordledningen, den bruna ledningen till jordledningen och lila ledningen till knackningssignalen tråden.
4

Klipp kabeln luftflödet signalen eller tryck signal kabel i kopplingsschema med kabelskalare. Installera en av de medföljande pluggarna på änden av tråden. Anslut kabelstammen från baksidan av AFC till denna plugg och isolera med eltejp.
5

Anslut den negativa batterikabeln till terminalen på batteriet när alla anslutningar har slutförts.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87497.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.