Hur Justera Justerbar fjäderförspänning på en 2003 Yamaha 1100 V-Star

Den bakre stötdämparen på din Yamaha V-Star 1100 motorcykel försäkrar att bakhjulet alltid är i kontakt med marken och gör din resa mycket mer bekväm genom att absorbera väg vibrationer och stötar samtidigt som du rider. Men din chock behöver justeras för olika ridning stilar, så beroende på om du kör snabbt eller kryssning långsamt och hur snabbt du turas, kanske du vill justera chock att få ut det mesta av din resa. Saker du behöver
Skruvnyckel
Hylsnyckelsats
Hylsnyckel
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

bort passagerarsätet genom att lossa och Ta bort den bakre passagerarsätet monteringsbulten med en hylsnyckel. Med passagerarsätet bort, bör du se två större förarsadeln bultar. Ta bort dessa bultar och dra förarsadeln bort av cykeln för att exponera de interna delarna av motorcykeln.
2

Lossa snabbkopplingen klipp av tändare enheten finns precis under sitsen med en skruvmejsel. Dra tändare upp enheten och till höger om cykeln för att flytta den ur vägen. Ta stänkskyddet snabbfästen klipp på samma sätt, dra sedan stänkskärmen av cykeln för att exponera den bakre chock justeraren. För de små siffrorna
3

Titta på den bakre chock justerare . På de flesta 2002 V-Stars bör du se siffrorna 1 till 9, tryckt på chocken justerare. Dessa siffror ger en uppfattning om den aktuella inställningen av chocken. Ju högre siffra, desto styvare justeringen.
4

Lossa chocken genom att vrida chock justerare moturs till ett mindre antal med hjälp av en skiftnyckel. Detta gör chocken mjukare och mer förlåtande när man rider över gupp och ojämn trottoar, men kommer att kännas långsammare i svängar och accelerationer. Spänn chocken genom att vrida det medurs till en högre siffra. Detta gör chocken styvare, ökande väg respons i svängar och ge dig en bättre känsla av väglaget på bekostnad av komforten.
5

tillbaka stänkskyddet, tändare enhet, ryttarens sits och bultar, och passagerarsätet och monteringsbultar. Ta din cykel för en åktur till känna skillnaden en sväng av chocken justering gör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86014.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.