Min 1987 Ford Ranger slås inte Over

Medan din nyckel brukar kunna starta bilen , kan den vägra att arbeta för ett antal olika skäl . Om din nyckel i tändningslåset cylindern men inte välter starta fordonet , kan du felsöka problemet lätt . I din 1987 Ford Ranger , det finns vissa åtgärder du kan vidta för att få nyckeln svarvning och gör att du kan starta bilen igen . Instruktioner
1

Ta ut nyckeln ur tändningslåset och dränk den i vatten för att vara säker på att det är rent nog att vända . Du kan också dra det i isen för att få nyckeln till avtalet , i fall det har expanderat på grund av ökad hantering .
2

Spray tändningen cylindern och nyckeln med WD - 40 för att göra det möjligt att vända lättare. Du kan även infoga en tråd i tändningslåset för att vara säker på att det finns inget som hindrar den från att vrida .
3

bort paneler runt cylindern för att vara säker på att det finns ingenting som håller den tillbaka .
4

Få hjulen i en rak position . Du kan göra detta genom att vrida ratten hårt i båda riktningarna , och genom att se till att bilen flyttas i parken . Du kan också lägga in parkeringsbromsen på om du är på en sluttning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85145.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.