Hur Tint Automobile baklyktor

Tonade baklyktor ser mörka och rökiga. Smoky bakljus kan köpas som eftermarknaden tillbehör, men de är dyra. Färgton dina egna bakljus med material finns på en Biltema för att få den rökiga utseende för mycket mindre pengar. Nästan vem som helst som kan använda grundläggande verktyg kan lampor nyans svans på mindre än tre timmar. Saker du behöver
Ratchet skiftnyckel, 8 mm eller 10 mm
Roll av färgton från en Biltema
Saxar
Sprayflaska
Vatten
Brukskniv
Värmekanon eller fön
Visa fler instruktioner
1

bort bakljuset från fordonet med en spärrnyckel och en 8 mm eller 10 mm hylsa. För att göra detta på en bil, öppna bagageluckan och dra ner materialet stammen tyget för att nå de bakljus bultar. För lastbilar, det finns hål stora nog att passa i uttaget in och ta bort skruvarna. Dra lights out, koppla ledningar bakom dem och placera bakljusen på en plan yta.
2

Rulla ut färgton och placera den över bakljusen för att mäta den. Använd en sax för att klippa färgtonen något större än de yttre kanterna av bakljusen. Nu med en vass mattkniv för att skära ut den vita back-ljus område. Detta krävs inte för show fordon, men om bilen körs på allmän väg, är det olagligt att täcka den omvända ljus med toning.
3

Spraya vatten på utsidan av bakljus där nyans kommer att placeras. Peel stöd av färgton och plats i färgtonen på bakljuset, direkt på vattnet. Vattnet hjälper tonen glida runt om den behöver flyttas för att hjälpa linje upp kanterna. Jämna eventuella rynkor ur färgton genom att skjuta rynkor att kanterna av färgton för att frigöra instängd luft. Gör detta för varje baklykta.
4

Värm tonade baklyktor med hjälp av en värmepistol eller hårtork. Uppvärmning nyansen gör den krymper en aning och hålla sig bättre till bakljusen. Använd en mattkniv för att trimma överskottet nyans utanför kanterna av bakljusen. Montera bakljusen på din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86170.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.