Hur man programmerar en ny Toyota Corolla Key

Toyota Corolla introducerades till Amerika 1968 och har vuxit i popularitet under de senaste decennierna. Idag har totalt cirka 30 miljoner Toyota Corolla sålts över hela världen. Enligt National Crime Information Center, har denna popularitet gjorde också Corolla är en av de mest stulna fordon i USA. För att bidra till ökad säkerhet, nyare modeller av Corolla har en nyckel med en integrerad elektronisk fob. Nya elektroniska nycklar måste synkroniseras eller programmeras för en enskild bil innan de kommer att fungera. Du måste använda en komplex sekvens av åtgärder för att sätta Corolla i programmeringsläge. Instruktioner
1

Ta ut den nya nyckeln ur tändningslåset. Öppna förarsidans dörr, med de tre andra dörrar stängda. Snabbt in nyckeln helt i tändningslåset, men inte starta bilen. Ta ur nyckeln. Upprepa detta en gång och ta ur nyckeln när du är klar. Dessa två införanden måste göras inom fem sekunder.
2

Stäng förarsidans dörr och sedan öppna den. Upprepa detta igen. Den andra gången dörren öppnas, satte nyckeln i tändningslåset utan att starta bilen, ta sedan bort det. Dessa åtgärder måste fyllas i under 40 sekunder.
3

Stäng och öppna förarsidans dörr två gånger. Den här gången, återigen satte nyckeln i tändningslåset men ta inte bort den. Stäng dörren. Vrid nyckeln till "On" läge utan att starta bilen och sedan tillbaka till "Off". Ta ur nyckeln. Denna del måste göras i 40 sekunder eller mindre. Dörrlåsen på fordonet kommer att gå ner och sedan upp för att indikera att sekvensen har accepterats och nyckeln är redo att programmeras.
4

Tryck både "Lås" och "låsa" knapparna på nyckeln fob ner vid samma tid för ungefär en och en halv sekund. Släpp knapparna och tryck snabbt på låsknappen igen. Håll den i två sekunder. Dörrlås på bilen låses och sedan låsa upp för att indikera att programmeringen har lyckats. Den nyckelbricka är nu synkroniserad med bilens färddator. Öppna förarsidans dörr för att avsluta processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84418.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.