Hur man gör en bil Flash

Stroboskop är inte en ny teknik, de har använts på utryckningsfordon i årtionden. Nu kan du också göra din bil blixt som en bulldozer, om du har några timmar att avvara, en borr och $ 100 kringspridda. Strobe kit är ganska lätt att installera om du inte gör något borrning i mycket dyra strålkastare höljen, och kan verkligen göra din resa sticker ut i en parkeringsplats full av mindre underredet neon och vindrutan-torkare lysdioder. Installation förfaranden kommer att variera kraftigt med kit maker och biltillverkare. Saker du behöver
Strobe kit med controller
Drill
1 tums borr
1/8 tum borr
Phillips skruvmejsel bit
Wire strippor /pressningar
Full satt av öppna skiftnycklar
Visa fler instruktioner
1

Hitta en platt fläck på baksidan av bilens strålkastare eller blinkers hus med minst 1 centimeter av clearance hela vägen runt.
2

Borra ett 1 tums hål på baksidan av strålkastarhuset. Borra inte i lager glödlampa eller få borren fastnat upp i ledningar.
3

Montera gummigenomföringen eller packning medföljer satsen i hålet. Sätt genomföringen med den platta sidan vänd utåt tills dess säten mittkanalens i strålkastaren hinken. Anslut den medföljande blixtljus i genomföringen
4

. Borra ett par av 1/8 tum hål genom strobe monteringshål och i strålkastaren hinken. Säkra de utlöses till strålkastare hinken med de medföljande självgängande skruvar, se till att inte skala av plasten strålkastare hink.
5

Montera nätaggregatet /strobe controller på undersidan av instrumentpanelen, inom räckhåll för föraren. Montering förfaranden varierar beroende på den särskilda kraftförsörjning och fordon, men du behöver inte jorda nätaggregatet genom fästena.
6

Följ dina kit anvisningar för kabeldragning lamporna. Exakta ledningar förfaranden och routing kommer att bero på hur många strobes du har, hur mycket kraft du behöver, oavsett om ditt kit har förinstallerade pluggar och där du har monterat de utlöses.
7

Leta en plats på bilens brandvägg obesatt av konsoler eller ledningar på vardera sidan. Bara för passagerarsidan av gaspedalen fästet är en säker plats för de flesta bilar.
8

Borra ett 1 tums hål i det område du har hittat på brandväggen och installera den medföljande genomföringen som du gjorde med dem i strålkastaren hinkar.
9

Kör strömkablarna från dina strobes till styrenheten via din nya brandväggen hålet. Anslut strobe matarledningar till styrenheten enligt ditt kit anvisningar.
10

Anslut regulatorns matarledningar till strömkälla rekommenderas för din bil. Generellt kommer detta innebära att ansluta styrenheten röda kabeln till den positiva polen på batteriet med den medföljande ögla-kontakt. Om så är fallet, ta bort en av batterikabeln s nedhållande skruvar och skjut öglan över skruven innan du installerar. Upprepa proceduren med svart strömförsörjning tråd och negativa batteripolen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84159.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.