Hur man installerar Racing Hood Pins

Racing hood pins används för att kontrollera att huven på bilen stannar stängs under ett lopp. Om bilens huvfäste kommer öppna vid en hög hastighet, kan fläkten blåsa faktiskt bort, skada vindrutan, föraren och eventuellt åskådare. Hood pins stannar låst och kan inte öppnas utan kraft från en person som bänder upp spärren. Saker du behöver
Racing hood pin kit
Borr med diverse bitar, inklusive en uni-bitars
Måttband
Nut drivrutiner
Wrench in
Skiftnyckel
insexnyckel
Rundfilsdiameter
Marker
Visa fler instruktioner
1

Pop huven, men inte fullt ut öppna den. Titta på huven och kylaren stöd under huven för att se var stiften kan installeras. Mät undersidan av huven och kylaren stöd, göra märken i en bra plats för huven stift. Mät jämnt och göra samma märken på den andra sidan.
2

Borra en halv tum hål i kylaren stöd och placera ett stift i hålet. Placera en metall och en gummibrickan (ingår i satsen) under värmeelementet stöd på undersidan av tappen. Placera gummipackningen på tappen, följt av metall en.
3

Kontrollera stiftet och märket på huven laguppställningen. Borra ett litet hål i mitten av märket på huven. Följ detta genom att använda ett uni-bit på borren för att borra ett hål i huven. Hålet ska vara något större än huven pinne så den kan passa i hålet.
4

Stäng huven för att se till att stiftet lätt passar genom hålet. När detta är gjort, använd en fil för att fila kanterna i hålet smidig. Metallen är mycket skarp.
5

Skjut spärren genom huven stift och se till att det finns tillräckligt med utrymme ovanför huven för att säkert låsa till stiftet och hålla huven stängd.

6

Placera metallkopp /cirkel ur satsen i hålet på toppen av huven. Använd en markör för att markera fläckarna genom hålen i koppen överkant för bultar. Ta koppen, borra små hål och sedan ersätta koppen. Placera bultarna genom hålen och lägga brickor till botten, på undersidan av huven.
7

Upprepa dessa steg på båda sidor av bilen. Stäng huven och låsa båda rampens pluggar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83316.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.