Hur öka Hästkrafter till en 2002 Chevrolet 6.0L Vortec Gas Engine

I 2002 års 6-liters Vortec motor introducerades ursprungligen 2002 i en rad olika fordon, inklusive Cadillac Escalade och GMC Sierra. I lager formulär, producerar stora förskjutningen V8 345 hästkrafter och samtliga 380 pund fötter vridmoment. Även om dessa är mer än acceptabla prestanda siffror för majoriteten av ägarna, som vill extrahera alla möjliga hästkrafter från motorn har ett antal relativt billig bolt-on alternativ som alla ger ökad effekt och, i vissa fall, förbättrad bränsleekonomi . Saker du behöver
Aftermarket prestanda chip
Aftermarket luftintagssystem
systemets prestanda avgassystem
Visa fler instruktioner
1

Byt avgassystemet anslutet till motor med en mer resultatinriktad eftermarknaden modell. Eftermarknaden avgassystem förbättra flödet av avgaser och minska den totala mottryck i avgassystemet med hjälp av bred-diameter rörledningar. Förbättrad avgasflöde och reducerat mottryck båda leder till ökad motoreffekt utgång. Förutom att förbättra hästkrafter utgång, eftermarknadssystem ger bilen en mer aggressiv ton avgasljud.
2

Anslut en prestanda chip till den elektroniska styrenheten som ansvarar för reglering av motorns funktioner. Den prestanda chip kommer att ändra motorns programvara så att fler hästkrafter produceras. Dessutom har många marker höja maxgränsen och införa nytt bränsle och kartor tändning för ökad prestanda.
3

Byt fabriken luftintagsfiltret med en eftermarknad modell utformad för att öka flödet av luft in i motorn. Förutom att öka hästkrafter utgång, kommer den ökade flödet av luft in i motorn resultera i bättre bränsleekonomi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85651.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.