Hur man programmerar en bil Remote

Programmera en bil fjärrkontroll på egen hand är en uppgift som inte bör ta mer än 10 minuter av din tid för att slutföra ordentligt. Bil fjärrkontroller ger dig tillgång till olika delar av ditt fordon inklusive lås på dörrarna och bagageluckan. Fjärrkontroller kan du öppna dessa områden mycket lättare än om du var tvungen att manuellt sätta nyckeln i varje område varje gång du ville ha den öppen. Medan programmera en bil fjärrkontroll kan låta som en svår uppgift, det är faktiskt ganska enkelt med rätt instruktioner. Instruktioner
1

sitta i bilen med alla dörrar och bagageluckan helt stängd. Vrid nyckeln i tändningslåset till läge "ON" genom att vrida det bara tills instrumentpanelen tänds. Inom fem sekunder av instrumentbrädan tänds, tryck på "Lock"-knappen på fjärrkontrollen i en sekund och sedan släppa den.
2

Vrid nyckeln till "Off" läge tills lamporna på instrumentpanelen släcks. Upprepa dessa steg tre gånger (så att du har gjort det totalt fyra gånger). Se till att varje steg utförs inom fem sekunder efter den sista. När du slår på fjärde knappen på, hörs en clunking ljud i slussarna. Detta betyder inte att låsen har olåst, betyder det helt enkelt att systemet är i programmeringsläge. Lämna nyckeln på vid denna punkt.
3

Tryck på "Lock"-knappen inom fem sekunder in i programmeringsläge och håll in knappen i en sekund innan du släpper den. Denna process kan göras på upp till tre olika bil fjärrkontroller om du behöver lagra fler än en för ditt fordon. Slå av tändningen helt och ta ur nyckeln. Avsluta bilen och stäng dörren. Knapparna på bilen fjärrkontrollen ska fungera för alla dörrar och bagageluckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83817.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.