Hur Lyft din Mini Truck

Även om de kan se lite leksak-liknande bredvid sådana jättar som Ford Excursion och Chevrolet Suburban, mini-lastbilar som Ranger, S-10, Isuzu Rodeo och Suzuki Swift njuta faktiskt ett antal fördelar när terrängkörning. Den mini-lastbilens lägre massa innebär att man kan använda lättare drivlina komponenter (för reducerad bygga kostnadseffektiva och brott) och en mindre kraftfull motor, och dess mindre dimensioner gör att det kan gå platser som större fordon kan inte. Lyft en mini-lastbil är mycket som att lyfta någon annan lastbil i att du har ditt val av metoder, men den bästa metoden kan vara en kombination av flera. Instruktioner
1

Bestäm storleken på däcket du vill köra och markfrigång som du behöver. Där terrängfordon berörs, är däckstorlek den enskilt största avgörande faktorn där total lyft och upphängning är berörda. Allt kretsar kring däckets diameter,. Tänka på att två inches av däckets diameter köper dig en tum mer avslut på axlarna, men att ram clearance beror på mängden av hissen
2

Trim så mycket metall som du kan ifrån hjulhuset öppningar och installera en uppsättning eftermarknads stänkskärm nödraketer. Om ditt primära mål är att montera större däck för ökad markfrigång, det finns ingen mening i att höja truckens tyngdpunkt med två inches när du kan bara trimma samma två inches från fendrar. Installera eftermarknaden stänkskärm nödraketer kommer inte bara att ge hjulet öppningar en mer klar och långt mer aggressiv look, kommer de tillåter dig att öka hjulet offset för en bredare spårvidd-bredd.
3

Installera en suspension lift med bultar längre kontroll vapen, ett längre spår-bar och olika styrlänkaget och anpassning koppling parentes omlokalisering. Du behöver inte nödvändigtvis att börja här, som AA kropp hiss eller högväxt fjädrar kan köpa dig avslut du behöver montera större hjul och däck. Att endast lyfta chassit inte kommer att göra något för upphängning artikulation eller off-road prestanda hur en re-engineered fjädring kommer.
4

Installera en till två tum kropp lyft genom att installera en uppsättning av eftermarknaden distanser och längre bultar mellan kroppen och ram-skenor. Om du letar efter för att passa större däck, är det mer rimligt att höja lätta hytt, främre klipp och sängen än den tunga ramen och drivlina. Kombinerat med din nyligen avrundad wheel-brunnar, kommer denna metod att du kan maximera utrymmet för upphängning kompression samtidigt masscentrum och fjädring roll-center inte högre än den behöver vara.
5 < p> Installera en uppsättning justerbara coilover chocker. Installation förfaranden kommer att variera mycket genom chassi, vissa tillämpningar kommer att kräva en hel del tillverkning, medan andra kommer att acceptera coilovers som en direkt bolt-on. När du har coilovers installerat, kan du skruva däcken till naven och justera fjädring ride-height för att ge vad markfrigången du önskar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96469.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.