Hur lägger jag till en eftermarknad XM Radio till en CTS?

Nya Cadillac CTS-modeller kommer med möjligheten för satellitnavigering, MP3-ljud och XM Radio Systems. Om du avböjde XM-systemet när du köpte bilen, kan du installera en på egen hand som en eftermarknad uppgradering. Installera en XM radio kommer att ta mindre än en timme. Saker du behöver
XM radio konsol
Satellite radioantenn
Eltejp
Pall
XM analog kabel
Ljudkabel
Visa fler instruktioner

1

Öppna den främre förarsidans dörr och söka på instrumentbrädan och vindrutan för en acceptabel plats att placera XM satellitradio konsolen. Många människor väljer att placera enheten på vindrutan med hjälp av sugkopparna inbyggda i botten av enheten. Se till att du placerar konsolen på en plats som inte blockerar din vision. Du kan också ansluta enheten till din dashboard.
2

Ta din XM antenn och ta bort de självhäftande elektroderna på undersidan av antennen. Använd pallen för att få tillgång till toppen av din Cadillac CTS och leta efter en bra plats på vilken man kan fästa antennen. En bra plats definieras av XM installationsmanualen som en med en tydlig siktlinje mot himlen och en helt plan yta. Fäst antennen på lämplig plats.
3

Hitta ljudkabeln och anslut den till baksidan av XM-mottagare. Det kommer att finnas en plats märkt "Audio In" som ansluter till ljudingången på din bilstereo. Ta din XM analog kabel och anslut den till baksidan av XM-mottagare. Dra kabeln mot passagerardörren längs krökningen av taket på din Cadillac CTS. Gör din väg mot baksidan av fordonet och satellitantenn och samtidigt se till att hålla XM analog kabel tight. Tejpa kabeln nedåt med eltejp som du gör din väg mot baksidan av bilen.
4

Sätt XM analog kabel genom formning och ut till toppen av din bil där antennen är placerad när du når den bakre passagerardörren. Anslut kabeln på baksidan av antennen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85999.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.