Hur man gör en Banjo Bolt

En banjo bult är en ihålig bult med ett hål beläget vid skruvskallen. När den används med en rad passande, kommer en banjo bult bära vätska från en linje, exempelvis en bromsslang, i ett hölje för att hålla vätskan. Till exempel, om du trycker på bromspedalen i bilen, går vätskan från huvudcylindern via bromsledningen, i banjo bulten och sedan in i bromsoket. Du kan göra din egen banjo bult med en vanlig bult. Saker du behöver
Drill Press
drillborrpressen vice
Borrar
Skärolja
Visa fler instruktioner
1

Säkra en vanlig bult i ett borr press vice på en 90-graders vinkel mot borren pressen tabellen. Placera bulten i pressen så gängorna uppåt.
2

Säkra en borrkrona in i pelarborrmaskin chucken ungefär halva diametern av bulten. Till exempel, om din bult åtgärder ½ tum i diameter, använd en borr som är ¼ tum i diameter.
3

Ställ avd spårvidd på din borr press. Sätt bulten i skruvstycket, intill borrkronan. Sänk borrkronan så spetsen på borrkronan precis når det område där bulthuvudet förvandlas till trådar. Ställ din djupmätare här så att du inte borrar för djupt in i skruvhuvudet.
4

Center bulten i borrkronan och låsa vice på pelarborrmaskin tabellen med klämmor.

5

Borra i mitten av bulten ut med borren pressen. Använd skärolja för att hålla bulten och borren sval när du skär.
6

bort bulten och låt den svalna.
7

Fäst tråden i bulten i last så bulten vilar på sin sida. Placera bulten under borrkronan så borrkronan kommer att gå igenom den släta skaftet på bulten.
8

Borra sidohålet hela vägen genom bulten. Detta skapar flera kanaler för att avsluta banjoskruven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86001.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.