Lägga till en Turbo till en förgasarmotorer

Förgasare och turboladdare kan få tillsammans under rätt omständigheter, det är allt en fråga om inställning och upprätthålla motorns luft-bränsleblandning. Montering en turboladdare till en förgasarmotorer är inte en omöjlig uppgift, men den stämning som följer görs bäst genom en professionell under kontrollerade förhållanden. Saker du behöver
Turbo kit med avgasgrenrör
genomblåsande modifierad förgasare
Boost-refererade bränsletrycksregulator
högt tryck och hög volym bränslepump
metriska och standard uttag, full uppsättning
Phillips och platt-head skruvmejslar, full uppsättning
Svetsning och verktyg tillverkning
Tänger
Vice grepp
Visa fler instruktioner
1

Install din turbo kit, utan turbo utgång till motorns slangar, genom att följa tillverkarens anvisningar. Detta innebär normalt att ersätta en eller båda av utblåsningsgrenrören med enheter konstruerade för att stödja en turbo, eller dirigering utgången på ditt lager grenrör till ett vanligt rör (kallas "up-pipe") på vilken turbo fästen. Du kommer då att behöva hitta en linje oljetryck för att mata turbon eller turbos och dirigera turbo utgång via en intercooler, om du väljer att installera en.
2

Installera en förseglad förgasare modifierad för genomblåsande turbo användning. Dessa förgasare använder förseglade gaspådrag axlar för att förhindra boost läckage, flyter nitrophyl resistenta mot krossning enligt boost och en accelerator pump refereras till grenröret istället för laddtrycket. Du kan ändra din befintliga förgasare för att utföra samma uppgift, men det kräver omfattande kunskap om förgasaren funktion och får inte vara värt besväret.
3

Anslut turbo eller intercooler utgång till förgasaren med en blow-through förgasare "hatt." Dessa viktiga kopplingar bult där din luftrenare annars skulle sitta och göra genomblåsningar installationen möjligt,. Din förgasare tillverkaren bör kunna peka dig i riktning mot en som fungerar med din förgasare
4

Installera ett högt tryck, hög volym bränslepump och boost-referens, retur-stil bränsletrycksregulator. Ett lyft-refererade tryckregulator ökar bränsletrycket till förgasaren linjärt med boost, säkerställer att lufttrycket i ditt intag systemet aldrig överstiger bränsletrycket i förgasaren. Om detta skulle hända, skulle bränsleflödet sippra till ett stopp och din motor skulle skadas.
5

bogsera bilen till en kvalificerad butik att ha förgasaren inställd för motorn. En bra tekniker skulle sätta din bil på en dynamometer för att testa och ställa den under alla möjliga kör-och acceleration. Tuning tid kan vara dyrt, men sedan igen, det kan helt nya motorer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84766.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.