Hur man installerar rubriker på en 305 Camaro

Byta grenrör lager avgaserna med eftermarknaden rubriker ger en mild prestandauppgradering och ger en 305 Camaro en riktigt fin, djup avgassystem tonen. Om du vill använda den befintliga avgasrör, måste du använda korta rubriker. Installera headers anses vara en bolt-on uppgradering och är ofta billigare än att ersätta en skadad grenrör lager avgaser. Saker du behöver
rörtång
Ordet jack
Jack står
skiftnyckel som
Visa fler instruktioner
1

bryta loss muttrarna på båda framdäcken hjälp av lug skiftnyckel. Inte helt ta bort dem vid denna tidpunkt.
2

Lyft bilen i luften med hjälp av domkraft och placera pallbockar på en säker plats för att stödja den främre änden av fordonet.

3

Sänk domkraft tills bilen sitter säkert på pallbockar. Skaka bil för att garantera att fordonet är säkert att arbeta under.
4

Ta bort muttrarna och ta bort däcken från framsidan av fordonet.
5

Placera avgas packning och header på plats på cylinderhuvudet. Trä header bultar i bulthålen för hand. Endast en lös passning vid denna tidpunkt är nödvändigt.
6

Crawl under fordonet. Placera krossa packningen på flänsen för avgaserna ned röret och ansluta sig till samlare flänsar för sidhuvudet och stuprör tillsammans.
7

Place tre skruvar genom hålen i uppsamlaren flänsar och gänga en mutter på i slutet av varje av dem tills fingrarna.
8

Åtdragninsmoment samlaren bultarna med nyckeln som ett halvt varv åt gången, roterar runt samlare tills tight. Upprepa steg 6 till 8 på den motsatta sidan av fordonet.
9

Åtdragninsmoment header bultarna på vardera sidan av motorn med nyckeln set tills tight. Starta motorn och kontrollera att avgaser läcker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84963.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.