Hur anpassar jag en '05 Impala SS?

Ansök vinyldekaler till din '05 Impala att ge det en klassisk anpassat utseende med pinstriping eller lågan mönster. Dekaler kommer i en mängd olika färger, storlekar och stilar. Du kan använda dem själv och även ta bort dem senare om du vill. Impalas är klassiker för bil entusiaster och samlare. Anpassa din Impala gör det iögonfallande och ger den personlighet. Saker du behöver
Isopropylalkohol
luddfri trasa
Vinyl dekal
Sprayflaska med mild tvållösning
Sugskrapa
slagtork
Visa fler instruktioner

1

Rengör området på din Impala med isopropylalkohol och en luddfri trasa. Detta tar bort damm, vax eller oljor som skulle kunna förhindra att din dekal från att fastna ordentligt.
2

Spraya en tvålvatten blandningen på den rengjorda området där du ska placera dekalen. Se till att området är helt mättad. Skala vax papper backade bort av dekalen och spraya den klibbiga sidan med tvålvatten.
3

Placera dekalen försiktigt på våt yta på din Impala. Skjut den runt tills det är i önskad position, var noga med att inte slita det. Tryck ner på mitten av dekalen med skrapan och skjut den utåt mot kanterna. Detta kommer att pressa ut kvarvarande vatten och bubblor från under dekal. Gör detta tills det inte finns fler bubblor syns.
4

Vrid fön på sin lägsta värmeläge och torka dekalen helt. Långsamt lossnar det översta lagret av vax papper från dekalen.
5

släcka den exponerade dekal med tvålvatten blandningen en sista gång. Använd skrapan en sista gång för att säkerställa att det inte finns några kvar bubblor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85969.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.