Instruktioner för Superchips för Duramax Diesel

Superchips är ett varumärke för en populär eftermarknad fordon programmeringsmodulen. Programmeraren är avsedd att hjälpa ändra vridmoment och hästkrafter som produceras av ett fordon genom att ändra beståndet programmering av bilens elektroniska styrenhet. Flera varianter av Superchips finns för Duramax diesel pickup lastbilar baserat på fordonets år och motormodell. Även eftermarknaden programmerare ofta ses som ett snabbt och enkelt sätt att öka makten, de är också till hjälp för programmering dieseldrivna lastbilar att köra mer effektivt för vardaglig körning eller bogsering situationer. Saker du behöver
Superchips Programmerare
Duramax diesel GM eller Chevrolet lastbil
Visa fler instruktioner
Installation
1

Vrid lastbilen utanför och lämna nycklarna i tändningslåset på "off" läge. Leta bilens diagnostiska port. Placeringen av porten på de flesta Duramax diesel lastbilar är på undersidan av instrumentbrädan nära den akuta bromspedalen. Leta efter en svart elektronisk plug-in port där den kabel som medföljer din Superchip modulen passar.
2

Anslut ena änden av Superchips datakabeln i programmeringsmodulen och den andra änden i lastbilens uppgifter port. Kontrollera att kabelkontakten är vänd åt rätt håll. Om du har problem, vrid kabelpluggen runt och inte tvinga in det i hamn.
3

Vrid Superchips programmeraren. Bläddra igenom menyn på skärmen med hjälp av knapparna på modulen för att hitta önskad tuning alternativet. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra programmeringen genom att trycka på "enter" så varje steg är slutfört. Avsluta programmeringen alternativen genom att ange fordonets aktuella däckstorlek och fartbegränsare alternativ när du uppmanas att göra det.
4

Vrid fordonets nyckeln till läge "på" när du uppmanas, men starta inte bilen när som helst under programmeringen sker. Titta på skärmen som tuning filen installeras i Duramax lastbilen och vrid bilens nyckeln till "off" läge när programmeringen är klar.
5

försiktigt bort Superchips kabeln från data port och lagra programmeraren på ett säkert ställe. Slå trucken på och provköra bilen för att mäta förändringar i prestanda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84353.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.