Hur Bifoga en lastbil säng

Kapslingssystem sängen av din lastbil kan göras genom att installera ett hårt hölje eller med ett mjukt omslag, t.ex. en presenning. Detta gör att du kan täcka verktyg eller material i sängen för att skydda dem från väder. Om ett hårt lock inte är att föredra att du kan göra din egen täcker från canvastyg. Du kan sedan sätta på locket på ramen på din lastbil med hjälp av genomföringar och bungee rep. Saker du behöver
Måttband
Canvas tyg
Saxar
tuschpenna
Genomföring kit
hammare eller klubba
bungee rep
Visa fler instruktioner
1

Mät bredden på baksidan av lastbilen. Mät från utsidan på den ena sidan till den andra. Mät längden från bakom hytten. Lägg fyra inches till mätningen.
2

Överför måtten till canvastyg. Gör en disposition för skära märken använder tuschpenna. Skär canvastyg med sax.
3

Mät och märk varje sex till åtta inches på varje sida med tuschpenna. Detta är för lokalisering av genomföringarna.
4

Placera en träbit under kanten av canvastyg. Placera hålsåg över märket och slå den med hammare eller klubba. Upprepa denna process för de återstående varumärkena på duken.
5

Placera städet medföljer genomföring kit på en plan yta. Ställ genomföringen så att stolpen är vänd uppåt på städet. Position ett av hålen i duken tyget över genomföringen.
6

Skjut materialet över posten och sedan placera en bricka över genomföringen. Kontrollera att den runda sidan av brickan är vänd uppåt. Placera stansen i genomföringen stolpen och slå den med hammaren. Vrid stansen ¼ varv och slå till igen. Fortsätt att vrida och slående punch tills du har avslutat ett helt varv.
7

Upprepa steg 5 och 6 för att fästa kragarna så att de återstående hålen i canvastyg.
8 < p> Placera den färdiga trädkronorna så att den är centrerad över baksidan av lastbilen. Sätt i kroken på en ände av ett bungee sladden till varje krage. Dra bungee rep och fäst det med metallram på undersidan av fordonet. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86929.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.