Hur man byter vanliga lampor med LED-lampor på en Auto

För bara några år sedan, konvertera bilens strålkastare till LED-lampor var en komplicerad procedur som involverade strippning trådar, lödning och övriga tekniska uppgifter. Men, eftersom marknaden för LED-strålkastare har vuxit, har företagen gjort konvertera din bil eller lastbil lampor huvud och bromsljus ett enklare, plug-and-play processen. Dock bör du räkna med att betala betydligt mer för dessa typer av ersättning lampor. Avvägningen är generellt ett slankare utseende och ökad energieffektivitet. Saker du behöver
LED ersättare lampor
Visa fler instruktioner
1

Besök en bildelar återförsäljare för att granska vad LED modeller finns tillgängliga för din bil. Välj en modell som är kompatibel med ditt märke, modell och år. Ett alternativ är att handla för ersättning vid en online-återförsäljare.
2

Gå strålkastare montering av ditt fordon. På många modeller, kommer detta att innebära att öppna motorhuven och lossa ledningarna församling från den bakre delen av strålkastare facket, som vanligtvis ligger i hörnen av din huva, ovanför hjulhusen.
3 < p> Lossa den gamla glödlampan församling från den elektriska ledningar. Du kan behöva trycka in lampan och vrid den medurs för att frigöra från ledningsnätet.
4

Ersätt den trasiga lampan med LED-enheten. Glödlampan är avsedd att införas i det befintliga uttaget baserad på modell och typ av fordon du kör.
5

Säkra hela pannlampan i sitt rätta läge och stäng huven. Testa lamporna innan körning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85579.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.