2000 Ford Ranger Remote Starter Felsökning

Ford fordon av alla olika märken och modeller är utrustade med fjärrstyrd start systemets kapacitet. Fordon som 2000 Ranger kan du synkronisera din starter till trådlösa fjärrkontroller, och du kan använda dessa nyckelring fjärrkontroller att starta din bil så långt som ett par hundra meter bort. Du kan felsöka och återställa din Ranger starter på bara några minuter från din förarsätet och ha den redo att användas direkt. Instruktioner
1

Använd en platt blad till pop öppna den avlägsna locket. Kör bladet längs kanterna på fjärrkontrollen, och sedan kila in den på en plats till pop fjärrkontrollen öppen.
2

Notice position och placering av batteriet inuti, och ta ut batteriet och byt ut det med en ny på samma plats.
3

Kontrollera att alla trådarna på fjärrkontrollen startmotorn är ordentligt anslutna på startmotorn änden. Startmotorn sitter under din förarsidan instrumentbräda. Ange din bil med fjärrkontrollen och nyckeln och sätt din nyckel i tändningslåset
4

. Vrid nyckeln till "ACC" läge.
5

Förvandla din nyckel till "On" läge och sedan tillbaka "Off" åtta gånger i tio sekunder, och vänta på låsen för att automatiskt klicka efteråt .
6

Håll låsa och låsa upp knappen på fjärrkontrollen inom 20 sekunder, och hålla dem så länge som 30 sekunder. Släpp dem en gång låsen klicka igen för att slutföra programmeringen och avsluta felsökningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85970.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.