Hur man installerar en Pioneer AVIC D2 i en 2006 Dodge Ram

Pioneer AVIC D2 är en in-dash navigationssystem och bilstereo. Dess funktioner inkluderar satellitnavigering, en DVD-spelare, MP3-spelare, två kortplatser skivan och möjlighet att ansluta till en bil backkamera. Den är gjord i en universell dubbel DIN storlek, gör att det kan installeras med lätthet i många bilar. AVIC D2 kan installeras i en 2006 Dodge Ram med en liten anpassning till instrumentbrädan och användningen av ett kablage adapter. Saker du behöver
Skiftnyckel
kit Radio installation för en Dodge Ram
Kablage adapter för en Dodge Ram
Visa fler instruktioner
1

bort den negativa kabeln från terminalen att inaktivera bilbatteriet. Tvinna änden med en skiftnyckel för att lossa och ta bort det.
2

Anpassa huset instrumentbrädan radion att acceptera AVIC D2. Anslut installation hylsan som kommer medföljer navigationssystemet till en anpassad installation kit för 2006 Dodge Ram. Sätt hylsan in i portalen på ytplåten adaptern i monteringssatsen. Böj flikarna på installationen ärmen i kortplatser på frontplattan adapter för att låsa samman enheten. Skjut in enheten i radiohöljet.
3

Anslut nätkabeln och RCA-kontakter selar till en kabelhärva adapter. Anslut den andra änden av kablaget adaptern till ledningarna från Dodge Ram. Kontrollera att anslutningarna skjuts ihop.
4

Anslut GPS-antennen till den angivna hamnen på höger sida av baksidan av enheten. Anslut GPS-antennen till någonstans i bilen, där det inte kommer att vara ett hinder för bilkörning.
5

Anslut radioantennen till radion antenn port, placerad på den vänstra sidan av den bakre av enheten.
6

Skjut anslutna stereo i den förberedda bostäder i instrumentbrädan. Skjut in den tills den klickar på plats. Återanslut Dodge batteri. Slå på enheten för att säkerställa att navigationssystemet och resten av funktionerna fungerar som de ska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85602.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.