Lägga Hästkrafter till din BMW X5

Den X5 är en medelstor lyx /crossover sport utility vehicle (SUV) infördes 1999 genom Bavarian Motor Works (BMW). Den X5 erbjuds i flera trimspacklingar med olika motorer som sträcker sig från en twin-turboladdad 3.0L V6-motor som ger 265 hästkrafter till en 4.4L twin-turbo V8-motor som genererar 400 hästkrafter. Oberoende av året eller trim linje, kan alla versioner av BMW X5 göras mer kraftfulla genom att installera prestanda eftermarknadsprodukter. Saker du behöver
Automotive verktygslåda
Visa fler instruktioner
1

Installera en prestation kallt luftintaget. Kall-luftsug drar in luft från utsidan av motorrummet, kyla luften sedan dra den in i motorn. Fabriksmonterad kall luft intag system tenderar att vara relativt begränsad för att minimera motorljud. Prestanda kall luft intag system suger in mer luft och kyla luften mer effektivt, vilket sänker den totala temperaturen i X5 motorn. Detta i sin tur, ger en ökning av hästkrafter på bekostnad av en liten ökning i motorljud. Kall-luftsug är relativt billig och lätt att installera för personer som har någon erfarenhet av fordonsindustrin uppgraderingar eller reparationer.
2

Uppgradera BMW X5 avgassystem till en prestanda typ. Avgassystem blåsa varm luft ut från motorrummet och tillbaka till miljön för att upprätthålla en svalare motortemperatur. Som med kall luft intag system, fabriken avgassystem begränsar luftflödet för att lägre motorljud samt CO2-utsläpp. Eftermarknaden avgassystem ger överlägsna luftflöde ur motorrummet, vilket minskar motorns temperatur och ökar hästkrafter. De ökar också motorbuller och CO2-utsläpp, och många stater har regler om vilka, om några, avgassystem kan installeras. Rådfråga din statliga regler innan du byter din X5 avgassystem.
3

Installera ett chip prestanda dator. De flesta bilar som gjorts inom de senaste 20 åren, inklusive varje år och modell av BMW X5, använd en färddator för att hantera och reglera funktionen och motorns prestanda. Som standard är dessa datorer instruera motorn att köras ganska konservativt för att minimera slitaget och maximera bränsleekonomin, men det minskar också prestandan. Prestanda chips programmera om bilens färddator för maximal prestanda, vilket kan minska bränsleförbrukningen och öka stressen på olika interna komponenter, men ger en rejäl skjuts till hästkrafter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95767.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.