Gör en bil kallt luftintaget bilmotor reagera snabbare

Även kall luft intag system är nästan alltid visat effekt huggormar, de är också ökända för att göra motorns respons trögt. Detta beror på att kallt luftintag placera luftfiltret långt bort från spjällhuset, där det kan andas sval luft. Även om detta ger hästkrafter, men kräver också motorn för att trycksätta den långa kalla luftintagsrör varje gång du trycker på gasen, vilket skapar den tröga rev kall luft system är ökända för. Även långsammare motorns respons är en inneboende nackdel med kallt luftintag, finns det några sätt att förbättra motorns respons samtidigt som man utnyttjar fördelarna med en kall luftintag. Saker du behöver
Die kvarn
Hylsnyckelsats
Hylsnyckelsats
Skruvmejselsats
Visa fler instruktioner
1

Ändra ditt kall tilluft genom att tillsätta en hydro-filter. Dessa är skum filter skarvade in i den övre delen av den kalla luftintaget pipa, avsedda att förhindra att din motor från att suga in vatten i det fall att ditt luftfilter är nedsänkt. Bortsett från den avsedda nyttan, vattenkraft filter tillåter din motor en sekundär andning punkt, vilket gör att luften att nå spjällhuset snabbare när du träffar på gasen.
2

Förkorta kall luft intag rörsystem genom att skära ett parti av filteränden av med ett munstycke kvarnen. Aftermarket kall luftintaget är vanligen utformade enbart med maximala hästkrafter vinster i åtanke. På många märken och modeller, kan den kalla luften insugningsröret kortas flera inches och filtret flyttas utan några betydande förluster i hästkrafter. Ju närmare närhet luftfiltret till spjällhuset, desto snabbare din motorns gasrespons.
3

Rengör luftfiltret, eller ersätta det med ett nytt, högt flöde enhet. Ju enklare din motor kan andas luft genom intaget och filtret, desto snabbare kommer svar på gaspådrag ingång. Att se till att luftfiltret är helt fri från obstruktiv gunk och skräp kommer att bidra till att upprätthålla snabba intag svar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86268.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.