Så för att förkorta en Rear End

Du kan förkorta den bakre änden av nästan varje bil genom att skära två små sektioner av axeln och svetsa ihop det igen. Detta sker ofta på äldre prestanda bilar för att rymma extra bredd av stora racing däck. De flesta äldre muskelbilar hade enkla raka axlar som kan skäras med en fackla, och svetsas tillbaka med en svetsutrustning. Den differentiella och drivlinan krok tillbaka upp precis som de var innan. Saker du behöver
2 pallbockar
hjulblock
4 metall arbete står
Acetylen torch
Clamps
Straightedge
handslipmaskin
bågsvets
Visa mer instruktioner
1

Jack upp bilen, blockera framhjulen, och ta bort de bakre hjul, fjädrar och stötdämpare. Ta axeln och placera den över två metall arbete står.
2

mäta mängden på båda sidor av axeln som du vill ta bort. Det belopp som skall skäras ut måste vara lika och symmetrisk på båda sidor av axeln. Placera en metall stativ på båda sidor av delarna på båda sidor som du vill klippa ut. Addera 3

Kläm axeln till alla fyra verk står så att när du klipper ut ett avsnitt, navet förblir i linje med differential.
4

Klipp ut delarna på båda sidor av differential med en acetylen fackla. Använd en slipmaskin för att jämna ut ojämna kanter på axeln där du skär den.
5

Skjut axeln tillbaka tillsammans. Slipa ojämna kanter med en handslipmaskin om det behövs för att få en bra passform. Använd en linjal för att kontrollera att din axel är rak. När ändarna passar ihop, använd bågsvetsen att svetsa axeln tillbaka tillsammans.
6

tillbaka den bakre änden under bilen precis som du tog bort det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87644.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.