Hur man lura ut en Mazda RX7

Mazda RX7 är populär bland sport-bilar. Denna kompakta, lätta och snabba bilar har tillverkats av japanska bilföretag Mazda 1979-2002. Om du råkar äga en, kan du bli förvånad över att veta att du fortfarande kan lägga kraft och förbättra utseendet på din Mazda RX7. Saker du behöver
Body kit
Aftermarket Avgassystem
Jack
Wrench
Däck
Fälgar
HID lampor
Flathead skruvmejsel
Visa mer Instruktioner
1

Ändra utseendet med kroppen kit som gjorts speciellt för Mazda RX7. Pop huven och skruva alla skruvar i stötfångarhöljet med en skiftnyckel. Dra ut den gamla stötfångaren och skjut försiktigt in den nya. Se till att den är perfekt monterad innan du skruvar tillbaka skruvarna. Pop stammen och skruva alla skruvar som håller den bakre stötfångarhöljet. Upprepa samma procedur för den främre stötfångaren. Jämna ut sidorna med en sandpapper och använda sprayfärg för att blanda färgen.
2

Sätt på ett nytt eftermarknaden avgassystem. Koppla ur bilbatteriet. Använd domkraften för att lyfta den bakre delen av bilen och leta reda på bultarna som håller avgassystemet. Skruva med en skiftnyckel och ta försiktigt bort hela församlingen. Jack ner bilen och låt motorn gå på tomgång i flera minuter.
3

Uppgradera lökarna stock strålkastare med hög intensitet HID lampor. Leta bultarna runt strålkastarhuset och skruva dem med en skiftnyckel. Använd en skruvmejsel för att sakta dra ut huset. Dra ut den gamla glödlampan försiktigt och skjut HID lampa långsamt. Kontrollera att höljet är monterat tillbaka ordentligt innan du skruvar tillbaka skruvarna.
4

Byt lager hjul och fälgar med anpassade en. Lyft upp bilen med en domkraft och lossa de fyra muttrarna med en skiftnyckel i medurs riktning. Fäst den nya däck samtidigt se till att hålen är monterade på rätt sätt i socklarna. Helt åt muttrarna med moturs kraft och upprepa proceduren för alla däck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85591.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.