7-tvärtom Trailer Ljus Kopplingsinstruktioner

Seven-väg runt trailer pluggar möjliggör ett dragfordon för att ge mer än bara trailern belysning. Ytterligare tre stolpar ger laddning trailer batteri, elektrisk broms kontroll och hjälpkraft till släpet. Det finns två typer av sju-vägs trailer pluggar: runda stift och platta blad. Den runda trailer stift glider in runda hålrum på dragfordonet istället för att ansluta med knivar. Båda typerna fylla samma funktion. Trailern plug ledningar speglas av dragfordonet ledningar för att säkerställa trådarna paras ordentligt när den är ansluten. Instruktioner
1

tag i ledningsnätet på framsidan av resor släpvagn och dra ca 2 meter av kabeln bortom resa släpvagn tungan. Märk trådarna enligt den associerade funktionen.
2

Avlägsna resa trailer plug service luckan finns ledningar polerna. De flesta pluggar hålls ihop med skruvar. Lossa skruvarna och dra höljet isär för att exponera ledningar polerna. Vänd kontakten så nyckelslitsen --- den jutted bit används för att justera anslutningarna --- ansikten direkt uppåt.
3

Mark eller notera positionen för den första polen på baksidan av pluggen. Installation av de återstående trådarna kommer att medurs från den första polen när den betraktas från baksidan av pluggen. Anslut den tunga jordledningen, vanligtvis vit eller exponerad, till den första pole.The plug nyckel
4

är den upphöjda delen av den runda-poligt kontaktdon. Det gör att kontakten ska infogas bara ett sätt.
5

Fäst vänstersväng och bromsljus till den andra polen medurs från den första. Anslut svansen och varselljus till den tredje polen. Fäst tråden batteriladdning till fjärde polen. Kontrollera installationen innan du fortsätter. Den fjärde polen är mittemot jordledningen på första stolpen.
6

Anslut högersväng och bromsljus till femte pole moturs från den första. Fäst den elektriska bromsen kabeln till den sjätte pole på kontakten. Mittpluggen --- den sista kontakten --- är det extra tråd polen.
7

Sätt tillbaka pluggen höljet med skruvarna. Anslut kontakten till dragfordonet. Vrid startnyckeln till startläge och testa elkontakter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87241.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.